Allround Horeca medewerker gezocht!

”Een bijzondere locatie verdient bijzondere medewerkers!”
Voor in de weekenden zijn wij op zoek naar horecamedewerkers. Ben jij die student met de vlotte babbel, en in staat om gasten een unieke ervaring te geven?
Dan zijn we op zoek naar jou!

Op een mooie plek vlak bij het centrum van Venlo en naast het Kepelke van Genuuj ligt een gezellig lunchcafé, Koffieschenkerij Genuujerie. Wij hebben een kleine kaart met verschillende soepen, broodjes en salades.

Wij zoeken mensen van minimaal 16 jaar die voornamelijk beschikbaar zijn in weekenden en vakanties.
Je komt te werken in een gezellig en enthousiast horecateam. Je salaris is conform horeca cao.

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature?
Wacht dan niet langer en neem snel contact op met L. Stiene, Koffieschenkerij Genuujerie via 077-3511996 of stuur je motivatie en cv naar l.stiene@dichterbij.nl.


Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it… Onze locatie is een project van Rendiz en Dichterbij. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking. Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Heb jij een indicatie of PGB en woon je in de omgeving van Venlo? Neem dan snel contact met ons op.

Kijk op de websites van Rendiz of Dichterbij voor meer informatie over werkervaringstrajecten en dagbesteding.

  medewerkers


Vrijwilligers gezocht

Bij Koffieschenkerij Genuujerie zijn we op zoek naar vrijwilligers die o.a. deelnemers met een beperking willen begeleiden in het uitvoeren van hun werkzaamheden in de lunchroom of de keuken. Lijkt het je wel leuk maar wil je eerst eens ervaren wat een dergelijke taak concreet inhoudt? Dan kun je ook altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij je past. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Genuujerie : genuujerie@dichterbij.nl / tel. 077 – 351 19 96.