Weekend- en vakantiehulpen gezocht!

“Een bijzondere locatie verdient bijzondere medewerkers!”
Voor het nieuwe terrasseizoen zijn wij op zoek naar enkele horecamedewerkers. Ben jij die student met een vlotte babbel? Ben jij in staat om gasten een unieke ervaring te geven? Dan zijn wij op zoek naar jou. Op een mooie plek vlak bij het centrum van Venlo en naast het kapelke van Genuuy ligt een gezellig lunchcafé, Koffieschenkerij Genuujerie. Wij hebben een kleine kaart met verschillende soepen, broodjes en salades.

Wij zoeken mensen van minimaal 16 jaar die voornamelijk beschikbaar zijn in weekenden en vakanties. Onze werktijden zijn tussen 9.00 en 18.00 uur en soms ook in de avonduren. Je komt te werken in een gezellig en enthousiast horecateam. Je salaris is conform horeca cao.

Word jij enthousiast van bovenstaande vacature? Neem dan contact op met Loek Stiene via 077-3511996 of l.stiene@dichterbij.nl


Deelnemers gezocht

If you can dream it, you can do it… Onze locatie is een project van Rendiz en Dichterbij. Hier wordt zorg en horeca gecombineerd: Al onze gerechten worden bereid en geserveerd door mensen met of zonder een beperking. Vind jij het ook leuk om je talenten in een horeca-onderneming verder te ontwikkelen, maar heb je daar wel enige begeleiding bij nodig? Heb jij een indicatie of PGB en woon je in de omgeving van Venlo? Neem dan snel contact met ons op.

Kijk op de websites van Rendiz of Dichterbij voor meer informatie over werkervaringstrajecten en dagbesteding.

  medewerkers


Vrijwilligers gezocht

Bij Koffieschenkerij Genuujerie zijn we op zoek naar vrijwilligers die o.a. deelnemers met een beperking willen begeleiden in het uitvoeren van hun werkzaamheden in de lunchroom of de keuken. Lijkt het je wel leuk maar wil je eerst eens ervaren wat een dergelijke taak concreet inhoudt? Dan kun je ook altijd een dagje komen proefdraaien en kijken of het bij je past. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Genuujerie : genuujerie@dichterbij.nl / tel. 077 – 351 19 96.