Koffiebranderij

Uiteraard mag een koffiebrander niet ontbreken in een koffieschenkerij. Verser kunt u uw koffie niet drinken! Laat u verrassen door onze originele koffiebrander, waarmee wij diverse soorten koffie branden. Uiteraard is deze koffie ook te koop (hele bonen of snelfiltermaling). Onze huismelange “Mooder Merie” is een krachtige, volle melange van Arabica-bonen uit Brazilië, Nicaragua, Costa Rica en Colombia. Ook geschikt voor cappuccino. Wilt u meer weten, vraag het aan één van onze medewerkers.

250 gram                 €  4,50
1 kilo                         € 15,50

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     kapel van genooi

 

Cake & koekjes

Bij de koffie hoort natuurlijk een koekje! Gebakken in ons koekjes- en cake atelier! Uiteraard ook te koop in onze winkel.

Huisgebakken  Mariakoekjes     € 2,50
Huisgebakken cake naturel        € 4,50
Huisgebakken cake gevuld         € 4,95

Tevens zijn religieuze producten zoals mariabeeldjes en rozenkransen te koop. Daarnaast kunnen wij u altijd van dienst zijn met een origineel koffie-cadeaupakket. Ook voor een geschenkbon bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons ook met PIN betalen. Wilt u meer weten, vraag het aan één van onze medewerkers.

cadeauwinkel    buiten voorjaar

 

Speuren bij het Kapelletje van Genooi

Wil jij weten of je een goede speurder bent? Haal het speurdersboekje bij de Genuujerie en wandel een mooie route over de dijk en langs de Maas. Op zoek sporen, vogels spotten en leer zo meer over de bomen langs de weg. Heb je daarna dorst gekregen van het wandelen? Maak dan gebruik van de leuke aanbieding achter in het speurdersboekje.